om spiralin A/S

Erfarent bogbinderi i Karlslunde

Vi er specialister inden for spiralering

Spiralin A/S er et erfarent bogbinderi, hvis rødder går mere end et halvt århundrede tilbage. Vi beskæftiger os primært med opgaver inden for spiralering, det vil sige Wire-O, spiral og plastspiraler.

For mere end 70 år siden startede vi vores bogbinderi i København, hvor vi siden har haft vekslende adresser. I dag er bogbinderiet beliggende i Karlslunde syd for København. Fra domicilet i Karlslunde har vi bygget virksomheden op til et moderne bogbinderi med dejlige store og lyse lokaler.

Vi varetager store og små opgaver

Hos Spiralin har vi et dygtigt hold af erfarne medarbejdere, der har en lang række kompetencer. Derfor kan vi løse langt de fleste opgaver, hvad end de er store eller små. Vi løser opgaver for både større og mindre virksomheder, og opgaverne spænder fra skæring og optagning til indbinding med Wire-o / Spiral af bøger, kalendere, kataloger samt mange andre opgaver.

Vi kan også varetage mindre opgaver for privatkunder, der eksempelvis ønsker indbinding af speciale, afhandling eller lignende. Kontakt os blot og hør om vores mange muligheder.